O NAMA

KSG Logistics doo pruža pravovremenu, sigurnu i pouzdanu uslugu klijentima iz domena organizacije transporta, poslujući na visoko-stručnom nivou, uz otvorenu i ljubaznu komunikaciju naših zaposlenih.

Korišćenjem naših usluga dobijate sigurnost, pouzdanost i kvalitet usluge uz niske troškove realizacije. Polazeći od teritorije Srbije, preko Evropskog, a zatim i ostalih kontinenata, činimo da put do svake destinacije bude najbrži i najekonomicniji.

 

Uz dugogodišnje iskustvo u organizaciji transporta i brojem od oko 30.000 punih utovara (FTL) godišnje (kako drumskog, kontejnerskog, železničkog, tako i multimodalnog  transporta) spremni smo da odgovorimo na sve vaše zahteve i potrebe zadovoljavajući sve standarde savremenog poslovanja.

 

VIZIJA I MISIJA

Naša misija i vizija čine potrebu da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti transporta i logistike i koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i kreira i predvidja, u skladu sa vremenom koje dolazi.

Naš cilj je optimizacija logističkog lanca koji omogućava efikasan protok robe u svim vrstama saobraćaja. KSG Logistics vrsi planiranje, organizaciju, upravljanje i kontrolu svih troškova, sa ciljem ostvarivanja odgovarajućeg ekonomskog efekta za klijente.